Epilógus és spin-off

 2010.02.10. 15:27

Bizonyára sok olvasó nagy sorozat rajongó is, így pontosan tudják milyen kiábrándító az a jelenség, melynek keretében az adott pokoli népszerű sorozatot addig folytatják, amíg a nézettségi mutató nem kezd el szabadon esni. Természetszerűleg ez együtt jár a sorozat minőségének hanyatlásával, pontosabban annak folyományaként áll elő. Gyanítom sokak számára érthető, ha a Prison Break-et hozom fel példának… 

/Szimpla választás jön: nothin’ but a good time egy kis home video aláfestéssel:)/ 

Az „Arizonai álom” sorsáról való elmélkedés közepette arra jutottam, hogy most jött el a befejezés pillanata. Nagyon sok mindent el lehetne még mondani, de ez már szervesen nem kapcsolódna ezen blog témaköréhez. Át lehetne kötni, és átmenni valami másba, de akkor elveszne az eleje, és kicsit furcsán nézne ki a sas a bal ficakban. Voltak is erre kísérletek, de az eddigi cikkeket némi mesterséges szófacsarással és „asszociációs jógával” sikerült beletuszkolni a tematikába. Nem akarunk azonban a road-movie-nkból hirtelen a második évadra valamiféle politikai drámát kreálni, ezért eljött a pillanat, hogy letegyük a cowboy kalapot és a J-1 vízumot… A legjobb az lenne, ha megfelelő képesítés birtokában egy új oldal részévé lehetne tenni az ittenit, de ennyire sem a photshopot, sem a webdesign-t, de még csak a webprogramozást sem vágom. Továbbá kár lenne elveszteni a blog.hu előnyeit és a kommentelés lehetőségét.  

Az írás viszont súlyosan addiktívnak bizonyul, és még tengernyi dolog van, amivel kapcsolatban szívesen ragadnék klaviatúrát, így tulajdonképpen egy költözést jelentenék be azoknak, akiknek még mindig kedve szottyan a néha nyakatekert barokk körmondatok kibogozásához. Az „Arizonai álom” hasábjait meghagyom annak, aminek eredetileg szántam – a linket és utalást persze elhelyezem az új helyen -, és immár a budapesti rögvalóságból meglehetősen más témakörökben, sokkal több mindenről, de ugyanebben a stílusban jelentkezem, amíg időm, kedvem, motivációm engedi. Lesz vélemény, foci, sport, politika, tudományos eredmények, szociológia, társadalmi észrevételek, lapszemle, napi hülyeség, videok, zene, oktatás, floorball meg ami még éppen eszembe jut, nem mindig komolyan… Ami nem lesz: az az ipari mennyiségű szemét, amit amúgy is megtalálhatsz bárhol nélkülem is. 

A továbbiakért katt IDE, RSS-t élesíts, linket raktározz, tagmondatok közti összefüggést keress.

Köszönet a sok klikkért és jó szóért, jó utat azoknak, akiknek megadatik akár csak egy része az itt leírtaknak, sok sikert mindenkinek, hogy itthon is megtalálja a saját álmait, akár kis lépésekben haladva is! 

_Maverick voltam az óceánon onnanról, most jöhet a többi a nagy vízen innenről… 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arizona.blog.hu/api/trackback/id/tr131745862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ac3^BB 2010.02.11. 03:48:21

koszonjuk! az elmult 1 ev egyik legjobb blogja volt!

báró Csekonics 2010.02.11. 09:46:19

Én is nagyon élveztem a beszámolóidat - köszönöm!
Ja, és persze sok sikert az itteni folytatáshoz!

Stoney Hill Billy 2010.02.11. 12:46:17

Irogattál jókat, szevasz

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.02.11. 13:10:25

Köszi szépen srácok! Jó ezt hallani!

@Stoney Hill Billy: Írtad, hogy tervezel kimenni, ahhoz sok sikert! És ha van még kérdésed, mailben megtalálsz.

madbalee 2011.01.09. 20:17:44

Köszi így majd egy év múlva is!
süti beállítások módosítása