Megpróbálom megőrizni a hidegvérem, és kultúráltan szavakba önteni azt az érzést, ami ezekben a pillanatokban - néhány perccel az után, hogy DC-vel kislányok módjára ugráltunk és sikítottunk fülig érő mosollyal konstatáltuk a képernyőn látható információt – átjár minket. Tovább után kevés szöveg, sok kép, video és még több szívverés! 

Tehát… 2009 szeptember 27-én… 17:20-kor… wait for it… Fernandoval, Pabloval és DC-vel ott leszünkwait for itaz University of Phoenix Stadium harmadik emeletén, amikor is kifut a gyepre a tavalyi Super Bowl résztvevő ARIZONA CARDINALS a képen látható úriember /Peyton Manning/ vezette INDIANAPOLIS COLTS ellen! Szinte hihetetlen… A legendák szerint ezekre a mérkőzésekre gyakorlatilag nem lehet jegyet kapni, és mégis itt van előttünk:

 

Ott leszünk a világ 10 legimpresszívebb sportlétesítménye közé beválogatott hipermodern stadion felső csücskében – gyakorlatilag kis túlzással a parkolóban, de hát sejthetitek az árakat, így megúsztuk 60$-ból – 72000 ember társaságában. Nem is szaporítom a szót, jöjjön néhány kép és video!

 

Nagyjából erre fele fogunk ülni: 

 

Címkék: phoenix nfl cardinals

A bejegyzés trackback címe:

https://arizona.blog.hu/api/trackback/id/tr631359337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2009.09.04. 19:50:10

Zök nagy élmény lehet. Kár, hogy az amerikai foci érzését valahogy nem tudom magamévá tenni, pedig több meccset megnéztem,

árcsimenning · http://mindenkihazudik.wordpress.com/ 2009.09.05. 18:28:23

Részemről 'Go Saints!', de szeretem a nyugati csapatokat és persze Manningéket is, ez meg valóban a világ egyik legfaszább stadionja. Jó szórakozást, remélem a sport1 adja majd a meccset!
süti beállítások módosítása